الأحد، 1 سبتمبر 2013
3:25 ص

كيفية تحضير بلح الشام


 كيفية تحضير بلح الشام,كيفية تحضير بلح الشام
ان مدونة عالم المنوعات تقدم لكم اليوم عن كيفية
تحضير بلح الشام وقلنا لكم كل مرت ومدونة عالم
المنوعات بتعيدها لكم انها بتقدم الافضل والاحسن 
وايضا المفيد,ان كل واحده محترة ومش عرفة طريقة تحضير بلح الشام ,ان مدونة عالم المنوعات بتوفر على كل وحدة وبتقدم لكم طريقة عمل بلح الشام,زورو مدونتنا عالم المنوعات
لتتعلموا المزيد من الاكلات الجميلة والمفيدة ايضا 



1/2لتر ماء؛؛200جرام زيت؛؛400جرام دقيق؛؛6بيضات+2صفار بيض؛؛ملعقة سكر؛؛ملعقة ملح صغيرة جدا
الطريقه التحضير
1
نضع فى حلة الماء والزيت والملح والسكر لحد ما يبتدوا فى الغليان ثم نضع عليهم الدقيق مرة واحدة مع التقليب بسرعه وبشدة وهو على النار علشان الدقيق يستوى


2. نضع العجينة فى العجان ويلف لفتين علشان العجينة تبرد او ممكن توضع في الثلاجه حتي تبرد


3ثم نضع البيض بيضة بيضة بحيث لا اضع البيضه حتي تتجانس الاولي مع الخليط


4. نضع العجينة فى الكيس والقمع . ندهن ايدنا بالزيت.


5نضع صينية على النار مليانه زيت على نار هادية جدا ويكون الزيت بارد وننزل بالعجينة نعمل اصابع بلح الشام على كف الايد ثم ننزله فى الصينية لحد ما البلح الشام يتخن وينشف نشيله من الزيت فى المصفاه ثم نضع علية السيرب التقيل وبالف هنا


6ملاحظات مهمه احرصي علي ان يكون الزيت بارد حتي بعد متطلعي بلح الشام اول مره اترك الزيت يبرد قبل مضيف باقي الكميه


7المقالي كلها تتاكل في نفس اليوم تاني يوم بتطري ممكن تعملي علي الاد وبقيه العجينه تعنيها في الفريزر

0 التعليقات:

إرسال تعليق